Selecteer een pagina

Earlybirds Fotografie, exclusief voor prematuurkindjes

door | 28 jan 2013 | Nieuws | 6 reacties

Een bijzonder nieuw initiatief is geboren dat alles te maken heeft met Kleine Kanjers.
Earlybirds fotografie, ofwel het fotograferen van jouw kleine kanjer in het ziekenhuis. Liefdevolle foto’s van een bijzondere periode.

Mijn naam is Marjolein en ik ben zelf mama van een prematuur en dysmatuur zoontje (26+5wk). Helaas was zijn gevecht te groot en hebben we enkele dagen na zijn geboorte afscheid moeten nemen. Maar wat heeft die periode op de neonatologie een diepe indruk achter gelaten. Heftig maar vooral ook hele mooie herinneringen! En wat zijn alle foto’s kostbaar en belangrijk. Ik had zelf een verpleegkundige die gelukkig verstand had van mijn camera waardoor het mooie foto’s zijn geworden. Zo belangrijk! Want ik hoor vaak dat de foto’s zo donker zijn geworden.

Ruben heeft keihard gevochten en daarmee heeft hij me geleerd om te leven in het nu, je dromen niet uit te stellen maar werkelijkheid te maken.

Zo heb ik de sprong gewaagd, ben ik mijn dromen achterna gegaan en ben ik gestart met Marjowsfotografie. Iets wat nu een wel heel mooi vervolg krijgt met Earlybirds fotografie.

In samenwerking met Marije Hofman (M-Photography) en Jess Vink (VI-Photography) hebben we ons hart gevolgd en is Earlybirds fotografie geboren. Drie fotografen die fotograferen met hun hart.
Drie fotografen die vanuit hun liefde voor fotografie en baby’s jou als ouder van een prematuur kindje een lichtpuntje willen bieden in de hectische ziekenhuisperiode. Een kostbare herinnering aan deze tijd van angst en zorgen maar ook volop met liefde voor je kleine kanjer. Earlybirds fotografie komt belangeloos naar het ziekenhuis voor een respectvolle en liefdevolle reportage van je kindje. Bijzondere foto’s van een bijzondere periode, foto’s die een bijdrage kunnen leveren aan de verwerking. Alles is mogelijk zolang de gezondheid en conditie van je kindje het toelaat.

Via de website kun je je als ouder van een prematuur aanmelden voor een fotoreportage van jouw kleine kanjer. Earlybirds fotografie heeft fotografen verspreid over het land. We nemen na aanmelding zo snel mogelijk contact met je op.

Meer over dit onderwerp

De Binding met je Baby Podcast

De NICU; de neonatale intensive care unit. Daar had je nog nooit eerder van gehoord. Eigenlijk had niemand in je omgeving van de NICU gehoord. Om de tijd als kersvers gezin in het ziekenhuis door te brengen is slopend, eenzaam en je wist niet dat je zo lang kon wachten op antwoorden. Na een tijdje ken je de NICU als je broekzak en als een rollercoaster vliegen de dagen voorbij en heb je geen idee wanneer er een eind komt aan deze rit.

Lees meer

6 Reacties

 1. Leonie van Dijk

  Nogmaals, ik kan het wel 100 keer blijven herhalen. Ik vind dit echt een bijzonder, mooi en geweldig project!!

  Antwoord
 2. Kim Neuzerling

  Lieve Marjolein en ook de andere twee toppers, ik kan eigenlijk ook alleen maar in herhaling vallen, een zeer bijzonder en mooi initiatief en ik zou willen dat jullie er veel eerder waren geweest! Geweldig wat jullie doen!!!

  Liefs, Kim

  Antwoord
 3. Marjolein Verbeek

  Lieve Marjolein,

  Dit is zò’n prachtg initiatief! Heel veel succes, en natuurlijk ook een beetje sterkte..want de terugkeer op een NICU zal jou persoonlijk ook best wat doen…

  Dikke kus!
  Marjolein

  Antwoord
 4. Ineke Flokstra

  Wat een prachtig gebaar. Kippevel. Ik wens jullie heel veel succes met het vastleggen van deze bijzondere momenten en hoop dat jullie veel papa’s en mama’s mogen verblijden met een prachtige reportage. Heel veel succes. Lieve groet, Ineke

  Antwoord
 5. Marit

  Wat een bijzonder initiatief! We hebben zelf ook een premature zoon. Die tijd, je wordt geleefd en kan het later bijna niet bevatten hoe klein hij is geweest. Gelukkig konden wij na een paar weken naar huis met hem. Maar nu, zo’n 2 jaar later, wat zou zo’n mooie professionele foto prachtig zijn geweest. succes met jullie onderneming en veel geluk in de toekomst.

  Antwoord
 6. Jantina Riedstra

  Wat een bijzonder en ontroerend initiatief. Prachtig om kleine kanjers op deze manier vast te leggen. Heel veel succes!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *