Earlybirds Fotografie, exclusief voor prematuurkindjes

door | jan 28, 2013 | Producten | 6 reacties

Een bijzonder nieuw initiatief is geboren dat alles te maken heeft met Kleine Kanjers.
Earlybirds fotografie, ofwel het fotograferen van jouw kleine kanjer in het ziekenhuis. Liefdevolle foto’s van een bijzondere periode.

Mijn naam is Marjolein en ik ben zelf mama van een prematuur en dysmatuur zoontje (26+5wk). Helaas was zijn gevecht te groot en hebben we enkele dagen na zijn geboorte afscheid moeten nemen. Maar wat heeft die periode op de neonatologie een diepe indruk achter gelaten. Heftig maar vooral ook hele mooie herinneringen! En wat zijn alle foto’s kostbaar en belangrijk. Ik had zelf een verpleegkundige die gelukkig verstand had van mijn camera waardoor het mooie foto’s zijn geworden. Zo belangrijk! Want ik hoor vaak dat de foto’s zo donker zijn geworden.

Ruben heeft keihard gevochten en daarmee heeft hij me geleerd om te leven in het nu, je dromen niet uit te stellen maar werkelijkheid te maken.

Zo heb ik de sprong gewaagd, ben ik mijn dromen achterna gegaan en ben ik gestart met Marjowsfotografie. Iets wat nu een wel heel mooi vervolg krijgt met Earlybirds fotografie.

In samenwerking met Marije Hofman (M-Photography) en Jess Vink (VI-Photography) hebben we ons hart gevolgd en is Earlybirds fotografie geboren. Drie fotografen die fotograferen met hun hart.
Drie fotografen die vanuit hun liefde voor fotografie en baby’s jou als ouder van een prematuur kindje een lichtpuntje willen bieden in de hectische ziekenhuisperiode. Een kostbare herinnering aan deze tijd van angst en zorgen maar ook volop met liefde voor je kleine kanjer. Earlybirds fotografie komt belangeloos naar het ziekenhuis voor een respectvolle en liefdevolle reportage van je kindje. Bijzondere foto’s van een bijzondere periode, foto’s die een bijdrage kunnen leveren aan de verwerking. Alles is mogelijk zolang de gezondheid en conditie van je kindje het toelaat.

Via de website kun je je als ouder van een prematuur aanmelden voor een fotoreportage van jouw kleine kanjer. Earlybirds fotografie heeft fotografen verspreid over het land. We nemen na aanmelding zo snel mogelijk contact met je op.