Selecteer een pagina

Een origineel kraamcadeau voor een te vroeg geboren kindje

door | 11 nov 2020 | Kadotips | 0 Reacties

Wanneer je op zoek bent naar een origineel kraamcadeau dan is de keuze vaak overweldigend. Allemaal leuke items waar je je vriendin, zus en hun partners vaak erg blij mee kunt maken. Maar wat geef je kersverse ouders met een te vroeggeboren kindje? Welk cadeautje zegt “welkom op deze wereld kleine kanjer”?Een origineel kraamcadeau voor een te vroeggeboren baby

Elke moeder en elke baby is anders, maar ook elk budget is anders. Daarnaast is het ook handig om rekening te houden bij het kiezen van een origineel kraamcadeau met het volgende:

  • Waar moet het cadeau aan voldoen?
  • Voor wie is het?
  • Kleurrijk of neutraal?
  • Budget?
  • Levertijd?

Het wel net zo leuk als het cadeau ook uniek en origineel is. Dat het weergeeft dat jij tijd en moeite hebt genomen om iets uit te zoeken waar deze ouders echt blij van worden.

Ideeën voor een origineel kraamcadeau

Een vroeggeboorte is een ingrijpende periode en de periode die na de bevalling volgt is zeer intensief. Dat is wel iets om rekening mee te houden tijdens het kiezen van een kraamcadeau voor een te vroeggeboren kindje. Een origineel cadeau dat rekening houdt met de vroeggeboorte van de baby én de heftige periode die de ouders meemaken? Hieronder vind je een aantal ideeën:

  1. Memorybox: Een mooie bewaardoos om spulletjes van de baby in te bewaren.
  2. Babyboek voor Prematuren:  Dit babyboek begint al bij zwangerschapsweek 24 en richt zich in de eerste plaats op de (ziekenhuis)periode na de geboorte, gevolgd door het eerste jaar van je te vroeg geboren baby.
  3. Baby armbandje: Een sieraad, zoals een baby armbandje voor de kleine, blijft vaak bewaard als herinnering en is dus een mooi cadeau.
  4. Fotoalbum: om de eerste foto’s een mooi plekje in te geven.
  5. Mijlpijlkaarten: Met deze mijlpaalkaarten speciaal voor prematuren vier je alle mijlpalen die je baby bereikt op weg naar huis. Deze set bestaat uit maar liefst 35 kaarten.

Wij hopen dat je door dit artikel leuke ideeën hebt gekregen voor een origineel kraamcadeau voor een te vroeg geboren baby’tje. Of je nu iets speciaals zoekt voor een meisje of voor een jongen, het gaat om het gebaar!

* Op de uitgelichte afbeelding staat het product van PartyDeco op: Memorybox Lotus.

Zoek je meer tips voor geschikte kraamcadeau’s voor een premature baby? Lees dan ook Wat is een leuk kraamkado voor een prematuur geboren baby?

Fenna

Fenna

Fenna werd 24 jaar geleden 10 weken te vroeg geboren. Ze maakt voor Kleine Kanjers de mooiste foto’s en bedenkt en schrijft social media posts, blogs en andere teksten voor ons.

Op haar blog Hou het luchtig laat Fenna zien dat ze grenzeloos positief is, altijd in mogelijkheden denkt en de grens opzoekt van wat zíj wil, wat haar lichaam kan en hoe zij wil leven. Via haar blog en gelijknamig Instagramaccount inspireert ze haar volgers zodat ook zij zich niet laten beperken door grenzen van hun lichaam of door de grenzen die ze zichzelf opleggen. Denk in mogelijkheden. Wees grenzeloos positief.

Meer over dit onderwerp

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *