Selecteer een pagina

Hart van Hout

door | 27 aug 2012 | Nieuws | 0 Reacties

Liefdevolle grafkistjes en urnen van hout

In de 29ste week van de zwangerschap verloren Arnaldo Lopez en zijn partner hun eerste kindje *Silvan. Arnaldo besloot zelf een grafkistje voor zijn zoon te maken. Uit een massieve boomstronk maakte hij een prachtig hart: een Hart van Hout.

Inmiddels is Arnaldo vader van een gezonde zoon, en maakt hij ook voor anderen deze prachtige grafkistjes en urnen van hout. Stuk voor stuk met de hand gemaakt, van ecologisch, gelaagd populierenhout. De Harten zijn geschikt voor miskramen, prematuren en voldragen baby’s. Ook maakt Arnaldo urnen, herinneringskistjes en verschillende andere Harten op maat.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je kijken op hartvanhout.nl. Op de Facebookpagina van Hart van Hout vind je prachtige (sfeer)foto’s van de verschillende Harten. (Ook de foto’s op deze pagina komen van Facebookpagina van Hart van Hout.)

 

Hart van Hout
As-sieraad van beukenhout. Voor een symbolische hoeveelheid as van een dierbare.

Hart van Hout
Grafkistje van beukenhout.

Meer over dit onderwerp

De Binding met je Baby Podcast

De NICU; de neonatale intensive care unit. Daar had je nog nooit eerder van gehoord. Eigenlijk had niemand in je omgeving van de NICU gehoord. Om de tijd als kersvers gezin in het ziekenhuis door te brengen is slopend, eenzaam en je wist niet dat je zo lang kon wachten op antwoorden. Na een tijdje ken je de NICU als je broekzak en als een rollercoaster vliegen de dagen voorbij en heb je geen idee wanneer er een eind komt aan deze rit.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *