Selecteer een pagina

Kleine Kanjers bestaat 10 jaar! En daar zijn we trots op!

door | 18 dec 2020 | Kleine Kanjers | 0 Reacties

Kleine Kanjers bestaat 10 jaar! Wist jij dat Kleine Kanjers is opgericht door één iemand? Het is geen stichting, maar een passie dat is uitgegroeid tot een bedrijf. Al 10 jaar lang inspireert, helpt en informeert Kleine Kanjers toekomstige ouders waarvan hun kindje te vroeg geboren is, ouders met grotere kinderen die te vroeg geboren zijn én kinderen die zelf te vroeggeboren zijn.

Hoe zijn we begonnen?

Hanneke de Wit, oprichter van Kleine Kanjers, is van origine grafisch ontwerper. Vanuit haar bedrijf Tangram Studio maakt ze boeken, voor klanten maar ook voor zichzelf, zoals het Babyboek voor Prematuren. Dit boek heeft Hanneke gemaakt na haar zwagerschap en het invullen heeft bijgedragen aan het verwerken van de vroeggeboorte van Mischa. Haar zoon Mischa is met 32 weken te vroeg geboren. Ook zijn broertje Levi is te vroeg geboren, maar hij is een zogenaamde randprematuur en mocht zelfs eerder naar huis uit het ziekenhuis dan Hanneke(!).

Een vroeggeboorte draag je altijd met je mee

“Een vroeggeboorte draag je voor altijd met je mee. Dat betekent niet dat je voor altijd een overbezorgde ouder bent, maar het verandert wel hoe je naar je kind kijkt en hoe je in het leven staat. En hoe langer het geleden is, hoe meer ik besef dat je je kraamtijd maar één keer kunt meemaken. En ook al is die kraamtijd niet zoals je je van tevoren had voorgesteld, vier en koester elke mooie gebeurtenis, waar je maar kunt. Want deze tijd komt nooit meer terug,” vertelt Hanneke over haar kraamtijd. 

Kleine Kanjers bestaat 10 jaar! Hoe ontstonden de producten? 

Wist je dat Kleine Kanjers is ontstaan omdat voor Hanneke, pas na een aantal maanden na de bevalling, alle puzzelstukjes op hun plek vielen? Tijdens de zoektocht naar antwoorden ontmoette ze online andere moeders. Maar er bleef behoefte naar meer informatie en naar een platform waar ouders online contact konden leggen. Een paar weken later werd Kleine Kanjers ‘geboren’. Een online community, een plek voor informatie, nieuws en verhalen. Een online community, een plek voor informatie, nieuws en verhalen. 10 jaar later, ze heeft nu zelf twee grote kanjers van 11 en 10 jaar oud, is Kleine Kanjers gegroeid, met eigen producten en een webshop. Een blogpagina met honderden blogs en een kennisbank met index van a tot z. Daar zijn we trots op!

10 jaar Kleine Kanjers, hopelijk komen er nog vele jaren, mooie verhalen en fijne producten bij! Bekijk onze webshop met allemaal producten die je helpen en informeren. 

Meer over dit onderwerp

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *