Selecteer een pagina

Heeft je baby in zijn ziekenhuiskastje zo’n laatje vol met oude sondeslangetjes en snoertjes en plakkertjes van de monitor? Of heb je ze thuis in een schoenendoos en weet je nog niet zo goed wat je ermee moet? Je wilt alles bewaren als herinnering aan de NICU-tijd, maar waar laat je het?

Een paar jaar geleden vond ik zo’n leuk kartonnen koffertje die ik hiervoor ben gaan gebruiken en nu heb ik een speciale ‘Kleine Kanjer!’ serie gemaakt. De koffertjes zijn ontworpen in dezelfde lijn als het Babyboek voor Prematuren. Ze zijn er in drie kleuren en worden gepersonaliseerd met de naam van je baby en als je wilt zijn geboortegegevens. Inmiddels zijn de koffertjes uitverkocht, maar bij bijvoorbeeld Koffertje&co kan je vergelijkbare koffertjes bestellen.

Hiermee kan je alle spulletjes een mooi ereplekje in het zicht geven. Voor in de babykamer of in de boekenkast. Het geboortekaartje en je couveusedagboek kan je erbij doen en de eerste piepkleine kleertjes. Zo hou je alles mooi bij elkaar en ken je alles nog eens op je gemak doorkijken wanneer je maar wilt. Want het is zonde om deze herinneringen op een stoffige zolder te zetten.

Gepersonaliseerd 'Kleine Kanjer!' koffertje met NICU-herinneringenGepersonaliseerd 'Kleine Kanjer!' koffertje met NICU-herinneringenKoffertje 'Kleine Kanjer!'

Hanneke

Hanneke

Hanneke is moeder van twee jongens (32 en 36 weken, beiden te vroeg geboren vanwege pre-eclampsie), grafisch ontwerper en eigenaar van ontwerpbureau Tangram Studio. Zij is een van de oprichters van Kleine Kanjers en gaf het Babyboek voor Prematuren, de mijlpaalkaarten voor prematuren, Zorgen voor je baby op de couveuseafdeling en Borstvoeding geven aan je prematuur uit.

Pin It on Pinterest