Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn

Toen we drie jaar geleden begonnen met Kleine Kanjers hadden we grootse plannen. Naast het bieden van informatie op onze website en het bijhouden van ons forum wilden we onze eigen producten gaan ontwikkelen en uitbrengen. Helaas is dit door persoonlijke omstandigheden nog niet gelukt, de tijd was nog niet rijp.

Maar we bleven er van dromen en nu is het zo ver. We durven wel te stellen dat Kleine Kanjers een begrip is geworden. Mensen weten ons te vinden, zowel via onze site als via Facebook en Twitter. En er doen zich prachtige kansen aan ons voor. Wij willen deze kansen aan gaan grijpen en daarvoor gaan we volgende week de eerste stap zetten: dan gaan we ons laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Daarna kunnen we eindelijk verder en gaan we onze plannen concreet maken.

Achter de schermen hebben daarvoor al een aantal ingrijpende veranderingen plaatsgevonden en van hieruit kunnen we verder gaan. Om een tipje van de sluier op te lichten, kunnen we wel vast vertellen dat de samenwerking met Babyboek voor Prematuren nog nauwer zal gaan worden aangehaald en dat de presentatie die we mogen geven in het Erasmus MC-Sophia wellicht een mooi begin kan zijn van iets nieuws.

Wij gaan hard ons best doen om van Kleine Kanjers een nog mooier platform te maken dan het al is. Zodat we nog meer mensen bereiken en tot steun kunnen zijn. Behalve ouders willen we ook professionals gaan vertellen over onze ervaringen en ze de helpende hand bieden in de moeilijke tijd die ouders met hun kinderen doormaken. Hoe we dat gaan doen zal vanzelf duidelijk worden. Hou ons dus in de gaten!


Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn