Selecteer een pagina

Wij zijn erg trots te kunnen vertellen dat Kleine Kanjers is uitgenodigd om op 27 mei 2013 te komen spreken tijdens de 6e Masterclass NIDCAP Nederland in het Erasmus MC-Sophia te Rotterdam.
Deze masterclass wordt georganiseerd door het NIDCAP forum Nederland en is bedoeld voor iedereen die NIDCAP en/of IBA-IP gecertificeerd is.


Dit jaar staat de bijeenkomst in het teken van individuele gezin- en patiëntgerichte zorg. De nadruk hierbij ligt vooral op de ouders. Ons is daarom niet alleen gevraagd iets te komen vertellen over Kleine Kanjers, de organisatie wil ook graag dat wij iets vertellen over hoe ouders de zorg op de NICU en de zorg volgens de NIDCAP-methode ervaren (hebben). Daarom hebben we jullie hulp nodig!

Om met een goed verhaal te komen, hebben wij een enquête ontwikkeld. De resultaten van deze vragenlijst zullen wij gebruiken voor onze presentatie. We willen jullie dan ook vragen de korte vragenlijst in te vullen. De vragenlijst wordt anoniem ingevuld en het invullen kost maximaal 5 minuten. Uiteraard zullen de uitkomsten met zorg worden behandeld en uitsluitend met de presentatie voor professionals als doel.


Wil je voordat je de vragenlijst gaat invullen eerst meer informatie over wat de NICU en/of de NIDCAP-methode is, kijk dan op onze website.

De vragenlijst vind je onder de volgende link:
voor ouders van een éénling
voor ouders van een meerling


De sluitingsdatum van de enquête is 26 april 2013. Houd hier rekening mee.

We willen jullie bij voorbaat alvast hartelijk danken voor jullie medewerking en zullen jullie uiteraard op de hoogte houden van de voorbereidingen en de uiteindelijke prestentatie.

Pin It on Pinterest