Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn

Luflie is gespecialiseerd in het ontwerpen van prematuur- en couveusekleding. Deze kleding kenmerkt zich door haar vrolijke prints en zachte materialen en is praktisch in gebruik. Een comfortabele kledinglijn, ontwikkeld in samenwerking met verschillende Neonatologen en NICU-verpleegkundigen.

Klantgericht

Ze levert rechtstreeks aan particulieren, maar werkt ook nauw samen met diverse ziekenhuizen. Zo weet ze haar producten continue te blijven innoveren en verder toe te spitsen op de wensen van deze specifieke doelgroep: ouders van prematuren. Ze staat bekend om haar klantgerichtheid en flexibiliteit. Nee is geen antwoord en de mogelijkheden lijken onbeperkt. Of het nu gaat om kleding met een eigen design of ontwerp, private label of iets uit de standaard voorraad, werkelijk alles is mogelijk.

Wereld Prematurendag

Speciaal voor Wereld Prematurendag houdt Luflie een kleurwedstrijd speciaal voor de broertjes, zusjes, neefjes of nichtjes van prematuren. De winnaar wordt op vrijdag 8 december bekendgemaakt op de Facebook-pagina van Luflie – prematuur kleding en wint een mooi kledingsetje van Luflie.

Download hier de kleurplaat van Luflie en laat je kids meekleuren!

Luflie premature rompers

Sinds een paar jaar werken de Vereniging van Ouders van Couveusekinderen, Kleine Kanjers, Stichting Earlybirds Fotografie, Luflie en Een giraf is geen aap samen onder de naam SOCK (Samenwerkende Organisaties voor Couveusekinderen), met als doel couveuseouders een hart onder de riem te steken en de bekendheid rondom vroeggeboorte en alles hier omheen te vergroten.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn