Selecteer een pagina

Wereldwijd wordt één op de tien kinderen prematuur geboren. Alleen al in Europa zijn dat er 500.000 per jaar.

Vandaag is het alweer de vijfde keer World Prematurity Day, georganiseerd door EFCNI (European Foundation for the Care of Newborn Infants). Op deze dag wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor het feit dat nog steeds veel te veel baby’s veel te vroeg geboren worden.

Dit jaar is het thema ‘Socks for Life’. EFCNI heeft iedere organisatie in Europa opgeroepen om een kunstenaar opdracht te geven iets moois te maken rondom dit onderwerp, met als terugkerend beeld de 10 babysokjes, met hiertussen één heel klein sokje.

Wij doen daar graag aan mee. Daarom hebben we ankepanke gevraagd een poster voor ons te ontwerpen, speciaal voor World Prematurity Day 2013.


Win een A3 poster

Wij geven drie exemplaren van deze poster op A3 formaat weg. Plaats vandaag (zondag 17 november) een foto van jouw Kleine Kanjer op onze Facebookpagina, die past binnen het thema ‘Socks for Life’. De drie foto’s met de meeste likes winnen een poster. Morgenavond om 21.00 uur kijken wij wie de winnaars zijn en maken dit bekend.


Gratis printable A4 poster

Wil je de poster zelf printen? Dat kan ook, via deze link kan je een bestand downloaden waarmee de poster op A4 formaat kan worden afgedrukt. Het enige wat we in ruil hiervoor vragen is dat je een tweet of facebookbericht plaatst. Hiervoor kun je gewoon de instructies volgen.


Pin It on Pinterest