Selecteer een pagina

Op welke manieren kun je mijlpaalkaarten allemaal gebruiken?

door | 17 feb 2021 | Kadotips | 0 Reacties

In bijna elke leuke babyshop verkopen ze ze wel: mijlpaalkaarten. Wij verkopen ze speciaal voor Kleine Kanjers, maar je hebt ze in allerlei vormen en maten. Vaak staan er teksten op zoals ‘mijn eerste flesje’ of ‘ik ben vandaag 1 jaar oud’ en hebben ze een tof ontwerp. Mijlpalen zijn er om gevierd te worden en hoe leuk is het om dit vast te kunnen leggen aan de hand van mooie kaarten? Maar zijn er nog meer manieren waarop je de mijlpaalkaarten kunt gebruiken? Dat zoeken wij vandaag voor je uit. 

De meeste bekende manier om de mijlpaalkaarten te gebruiken is samen met de baby en de kaart een foto maken. Op het moment dat jouw Kleine Kanjer zijn eerste fruithapje krijgt pak je de mijlpaalkaart erbij en maak je een leuke foto. Deze kun je vervolgens delen in de familie-app groep of op social media. De vraag is alleen, wat je doe daarna met de kaarten? Daar hebben wij een aantal leuke oplossingen voor. 

Mijlpaalkaarten gebruiken, verschillende manieren:

 

1. Versieren van de (ziekenhuis)kamer

Wanneer jouw baby nog in het ziekenhuis ligt en voor het eerst een hele voeding zelf gedronken heeft (woehoe!) is één van onze mijlpaalkaarten behaald. Je bent rete trots en wilt dat het liefst aan iedereen laten zien. Doen dus! Versier jouw baby zijn of haar plekje met alle behaalde mijlpaalkaarten. Het ziet er gezellig uit en zo weet iedereen die langskomt precies hoe goed jouw kanjer het doet.


2. Bewaren in een (baby)boek

Naast dat je natuurlijk de foto met mijlpaalkaart kunt inplakken, kun je ook de mijlpaalkaart zelf inplakken. Mocht je al een babyboek hebben dan is dat perfect. Kies een leuk plekje uit en plakken maar! Je kunt ook speciaal een album aanschaffen en daar aan de ene kant de mijlpaalkaart plakken en aan de andere kant een foto van ‘de mijlpaal’. Super leuk om later nog eens door te bladeren. De eerste, welbekende spuitluier zal bijvoorbeeld bij het terugkijken ervoor zorgen dat er hilarische anekdotes besproken worden. 


3. Versturen naar familie en/of vrienden

Je kunt de mijlpaal delen in de app-groep, maar het kan nog persoonlijker door de mijlpaalkaart op te sturen naar familie en/of vrienden. Hoe leuk is het om als opa en oma in de brievenbus een kaartje te vinden met de boodschap dat hun kanjer van een kleinkind zijn of haar eerste fruithapje op heeft. Op deze manier houdt je de familie en/of vrienden op de hoogte over dat jullie kleintje weer een stapje verder is.

Weet jij nog een andere leuke manier om de mijlpaalkaart te gebruiken? Laat dan hieronder een reactie achter zodat anderen jouw tip kunnen lezen en doen! Wist jij ook dat we Facebookgroep hebben, genaamd Kleine Kanjers, waarin regelmatig tips en ervaringen worden gedeeld? Hier kun je lid worden: klik hier

 

 

 

Fenna

Fenna

Fenna werd 24 jaar geleden 10 weken te vroeg geboren. Ze maakt voor Kleine Kanjers de mooiste foto’s en bedenkt en schrijft social media posts, blogs en andere teksten voor ons.

Op haar blog Hou het luchtig laat Fenna zien dat ze grenzeloos positief is, altijd in mogelijkheden denkt en de grens opzoekt van wat zíj wil, wat haar lichaam kan en hoe zij wil leven. Via haar blog en gelijknamig Instagramaccount inspireert ze haar volgers zodat ook zij zich niet laten beperken door grenzen van hun lichaam of door de grenzen die ze zichzelf opleggen. Denk in mogelijkheden. Wees grenzeloos positief.

Meer over dit onderwerp

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *