Selecteer een pagina

Nina is student aan de TU in Eindhoven en doet een onderzoek naar het verbeteren van het hechting/binding proces van ouders die te maken hebben met een baby’tje op de neonatologie. Wij weten hoe belangrijk hechting is en willen haar dus graag helpen. We hopen dat jullie de tijd willen nemen om haar verhaal te lezen en mee te doen aan haar enquête.

Ik studeer Industrial Design en ben bezig met mijn Bachelor Eind Project, waarin ik onderzoek doe naar het verbeteren van het hechting/binding proces tussen ouder en baby. Goede voorbeelden in deze richting zijn bijvoorbeeld het buidelen en geurdoekjes.
Toch is dit een onderwerp waar veel medische en wetenschappelijke instanties en organisaties weinig op focussen, hoewel het bindingsproces een grote rol speelt tijdens de heftige emotionele periode die ouders doormaken en daarnaast invloed kan hebben op de ontwikkeling van uw kind.

Om tijdens mijn project een waardevol product te ontwikkelen waarin de gebruiker centraal staat, heb ik de input van experts, eindgebruikers en ervaringsdeskundigen nodig. Door uw eerlijke meningen, ideeën en ervaringen te delen, kan het concept beter geëvalueerd worden en zijn er wellicht ook nieuwe ontwerp-kansen te ontdekken.

Onderwerp vragenlijst

Het project is nu in de 2e iteratie, waarbij ik me wil focussen op de ontwikkeling van de band tussen ouders en de baby tijdens een high-care of NICU opname. De relatie tussen ouder-baby als ouders (tijdelijk) niet aanwezig kunnen zijn op de afdeling (vanwege uiteenlopende redenen) vind ik hierin een interessante richting waar ik mogelijkheden zie voor verbetering dmv ontwerpen.

De vragenlijst zal ongeveer 20 -30 minuten van uw tijd in beslag nemen.
De vragen met een * zijn verplicht om in te vullen. De informatie die u geeft zal vertrouwelijk en anoniem blijven. Niemand kan achteraf zien wie wat heeft gezegd. U kunt ten alle tijden besluiten te stoppen met uw deelname. Let op! De gegevens worden pas verzonden als u op de ‘submit’ knop aan het einde van de enquete drukt.

Ik dank u vriendelijk voor uw deelname. Vragen, tips en suggesties zijn meer dan welkom! (aan het einde van de vragenlijst is hier ook gelegenheid voor)

Nina van Adrichem
Industrial Design student
Technische Universiteit Eindhoven
n.v.adrichem@student.tue.nl

Pin It on Pinterest