Selecteer een pagina

Waar shop je het beste premature baby kleding voor jouw Kleine Kanjer?

door | 22 okt 2020 | Kadotips | 0 Reacties

Premature baby’s hebben de eerste periode vaak nog geen kleding aan. De couveuse houdt de baby lekker warm en daarnaast kost het aan- en uitkleden een baby veel energie. Als het moment is aangebroken dat jouw baby eindelijk kleding aan mag is dat natuurlijk super leuk, maar ook even wennen. Welke kleding past een premature baby het beste en wat is gemakkelijk om aan te trekken? Waar het een paar jaar geleden nog een hele zoektocht was, is het nu een stuk makkelijker op toffe premature baby kleding te vinden. Er zijn tal van webshops die premature baby kleding verkopen, reguliere winkels of speciaalzaken. Om jou als kersverse ouder op weg te helpen hebben wij hieronder een overzicht van leuke webshops én tips waar je op moet letten bij het kopen van premature baby kleding.

De leukste premature baby kleding voor jouw Kleine Kanjer!

Premature baby kleding

1. Maatje Prematuur

Maatje Prematuur is gespecialiseerd in prematuur-, dysmatuur- en couveusekleding in de maatjes 30 tot en met 62. Alle premature baby kleding is met zorg en liefde handgemaakt van heerlijk zachte biologische stoffen. Van een mooie groene kleur tot aan een leuke zwart-wit print zoals op de foto: er is keuze genoeg. Tip: Wanneer een baby voor het eerst kleding aan mag is het fijn om te starten met bijvoorbeeld een overslaghemdje. Maatje Prematuur biedt daarbij verschillende afwerkingen: met klittenband, met een lintje of met een extra sierstrikje. 

2. Noppies

Noppies is een bekend merk voor zwangere vrouwen en moeders, baby’s en kinderen. Daarnaast hebben zij ook een ruim aanbod voor premature baby kleding. Naast dat Noppies een eigen webshop heeft, is het merk ook veel te vinden in andere webshops. Noppies vindt het belangrijk dat de kleding goed zit en genoeg warmte afgeeft. Daarom zijn er in de baby basics collectie exclusieve gebreide items opgenomen.

3. Neomaatje

Neomaatje is opgericht door een neonatologieverpleegkundige met jarenlange ervaring op de couveuseafdeling. Er is een winkel in Apeldoorn en een webshop. Neomaatje verkoopt niet alleen producten, maar helpt ook graag door het geven van advies. Tip: premature baby’s hebben een gevoelige huid. Om te zorgen dat de baby zo min mogelijk last heeft van vervelend prikkende knoopjes of stiksels is het belangrijk hierbij te letten bij de aankoop van baby kleding. Neomaatje maakt gebruik van hoogwaardig materiaal om onnodige irritaties te voorkomen. 

4. Prénatal

Prénatal is opgericht in 1959 en vandaag de dag de grootste specialist voor jou en je kindje, met in totaal 57 winkels verspreid over heel Nederland. Wie kent Prénatal niet? Prénatal heeft een newborn lijn gemaakt van zachte en fijne materialen en deze start al vanaf maat 44.

5. Schattige Babykleertjes

Schattige Babykleertjes verkoopt verschillende babymerken en heeft daardoor een ruim aanbod. Van Noppies tot B.E.S.S. (burp – eat – shit – sleep). De premature baby kleding begint al bij maat 40. Een kledingstuk uitverkocht in de webshop van Noppies? Neem dan zeker een kijkje bij Schattige Babykleertjes. Tip: naast alle toffe kleding is er bij de bovenstaande webshops ook een ruime keuze uit bijvoorbeeld dekentjes, mutsjes, sokjes of knuffeldoekjes. Alles om jouw baby lekker warm te houden! Veel plezier met het uitzoeken van de leukste kleding set voor jouw Kleine Kanjer! En vergeet vooral onze eigen Kleine Kanjers Webshop niet te bezoeken: onze shop.
Fenna

Fenna

Fenna werd 24 jaar geleden 10 weken te vroeg geboren. Ze maakt voor Kleine Kanjers de mooiste foto’s en bedenkt en schrijft social media posts, blogs en andere teksten voor ons.

Op haar blog Hou het luchtig laat Fenna zien dat ze grenzeloos positief is, altijd in mogelijkheden denkt en de grens opzoekt van wat zíj wil, wat haar lichaam kan en hoe zij wil leven. Via haar blog en gelijknamig Instagramaccount inspireert ze haar volgers zodat ook zij zich niet laten beperken door grenzen van hun lichaam of door de grenzen die ze zichzelf opleggen. Denk in mogelijkheden. Wees grenzeloos positief.

Meer over dit onderwerp

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *