Selecteer een pagina

Babyboek voor Prematuren verschijnt op 17 november 2012

door | 17 okt 2012 | Nieuws | 0 Reacties

Het Babyboek voor Prematuren verschijnt op 17 november 2012! Bestel jouw exemplaar nu vast en het wordt op 17 november (gratis) naar je opgestuurd.

Als je baby prematuur geboren wordt, verlopen de eerste maanden en het eerste jaar van je baby meestal heel anders dan bij op tijd geboren kindjes. De kleinste kleertjes zijn zelfs nog te groot, lengte en gewicht passen niet in de normale groeicurven en ook de reguliere babyboeken zijn niet geschikt voor alles wat jullie meemaken met je kindje. Specifieke mijlpalen zoals wanneer het uit de couveuse mag, in een echt bedje gaat slapen en wanneer het mee naar huis mag kun je niet kwijt in een normaal babyboek, terwijl dit wel mijlpalen zijn die je wilt bijhouden en onthouden!

Voor Hanneke de Wit, grafisch ontwerper, moeder van twee prematuur geboren zoontjes en één van de oprichters van Kleine Kanjers, reden om een speciaal babyboek voor prematuren te ontwikkelen. Zij ontwierp “Kleine Kanjer! Babyboek voor Prematuren” in samenwerking met verschillende ouders van te vroeg geboren kindjes en baseerde de inhoud op hun ervaringen tijdens de ziekenhuisperiode van hun kindjes, en daarna. Van week tot week, en later van maand tot maand, kan worden bijgehouden welke mijlpalen jullie kindje heeft bereikt (zoals de uitgerekende datum en de dag waarop je kindje eindelijk mee naar huis mag), welke onderzoeken er zijn gedaan en er is volop ruimte voor foto’s en andere herinneringen.

“Kleine Kanjer! Babyboek voor Prematuren” loopt van zwangerschapsweek 24 tot de eerste verjaardag van je kindje en heeft daarmee ruim twee keer zo veel pagina’s als een regulier babyboek. Het is gemaakt van stevig, dik papier en met de hardcover omslag blijft het boek mooi, ook als het ouder wordt. Met “Kleine Kanjer! Babyboek voor prematuren” creëer je een mooi document van een turbulente en intense periode in jullie leven en dat van jullie kindje.

“Kleine Kanjer! Babyboek voor Prematuren” zal worden gelanceerd op 17 november 2012, World Prematurity Day, de internationale dag van het vroeggeboren kind.

Het babyboek is te bestellen via onze shop. Wanneer je nu bestelt, zal jouw exemplaar op 17 november (gratis) worden verzonden.

ISBN: 978-90-819955-0-4
Prijs: €34,95

Meer over dit onderwerp

De Binding met je Baby Podcast

De NICU; de neonatale intensive care unit. Daar had je nog nooit eerder van gehoord. Eigenlijk had niemand in je omgeving van de NICU gehoord. Om de tijd als kersvers gezin in het ziekenhuis door te brengen is slopend, eenzaam en je wist niet dat je zo lang kon wachten op antwoorden. Na een tijdje ken je de NICU als je broekzak en als een rollercoaster vliegen de dagen voorbij en heb je geen idee wanneer er een eind komt aan deze rit.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *